#BàsquetMaiPara

Perquè el bàsquet mai s'atura del tot...ni a casa! Publica a xarxes socials el teu vídeo de bàsquet a casa amb el hashtag #BàsquetMaiPara

30-03-2020 12:00

Perquè el bàsquet mai s'atura del tot i perquè aquests dies a casa com a prevenció de propagació del coronavirus siguin més entretinguts, des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) us proposem publicar el vostre vídeo de bàsquet a casa a xarxes socials amb el hashtag #BàsquetMaiPara (des de cistelles impossibles en una cistella de bàsquet de qualsevol mida, a exercicis tècnics en espais reduïts, passant a encistellar qualsevol element en una cistella o similar).

Al twitter de la Federació Catalana de Basquetbol (@FCBQ) com a les històries del nostre instagram (@basquetcatala) trobaràs alguns dels vídeos rebuts fins ara.

Així mateix, des de l'FCBQ també publiquem, durant aquests dies, altres recomancions relacionades amb l'esport de la cistella com documentalscurtmetratges, pel·lículesllibresarticlesentrevistesprogrames de Bàsquet Català TVel challenge #BàsquetMaiParaconsells alimentaris o recomanacions de gestió psicològica durant quarantenes.

Aquí us deixem un recull de vídeos rebuts de #BàsquetMaiPara des de casa:

| FCBQ |