Newsletters FCBQ

Tota la informació del Bàsquet Català, promocions per fans i federats i descomptes d'entrades per veure els teus equips preferits. T'hi apuntes?

 

Quan enviïs el formulari, comprova la teva bústia d'entrada per a confirmar la teva subscripció. Assegura't que no hagi anat a la safata spam.

 
 

(*) Privacitat:

El responsable del tractament de les seves dades és la Federació Catalana de Basquetbol amb CIF nº G08665432, domiciliada a Barcelona, Rambla de Guipúscoa, 27 (08018)Telèfon: 933966600. La finalitat del tractament és enviar-li notícies, avisos i informació relacionada amb el basquetbol.  Les seves dades no es cediran a tercers excepte obligació legal. Podeu exercitar el dret d’accés, rectificació, supressió o oposició enviant un escrit juntament amb una fotocòpia del DNI dirigit al Delegat de Protecció de Dades de l’FCBQ amb domicili a Barcelona, Rambla Guipúscoa núm. 27 (08018), o enviant un correu electrònic a l’adreça següent lopd@basquetcatala.cat. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: http://www.basquetcatala.cat