Pla Estratègic

Benvolgudes i benvolguts,

M’adreço a vosaltres per traslladar-vos la intenció d’aquesta Junta Directiva amb mandat de 2020 a 2024 que encapçalo, de complir amb el desenvolupament del Pla Estratègic aprovat en Assemblea Extraordinària de Clubs al març de 2018 de Barcelona.

És evident que la situació derivada de la pandèmia generada per la COVID-19 des del mes de març de 2020 i que és molt latent encara avui en dia, ens col·loca en un moment molt complicat, òbviament en qüestions de salut, però també i particularment en afectacions directes sobre l’esport, en general, i el bàsquet en particular.

La realitat diària federativa actual és molt distant a la que teníem fa any i mig, i amb ella, també agafen distància les expectatives de desenvolupament i realització dels plantejaments proposats en els temps establerts inicials.

Des d’un principi es va explicar que la idea era dur a terme el Pla Estratègic complint el calendari definit, això sí, sempre i quan el pressupost ho permetés. La pandèmia, com sabeu de primera mà, està fent molt de mal a l’economia en termes globals, i ha agreujat, també, aquesta possibilitat. Però nosaltres hi seguim treballant per fer-ho possible.

Cal adaptar-se al moment que vivim i a les condicions que esdevenen en aquests instants prioritàries, però sense deixar de banda ni els compromisos adquirits en el seu dia, ni la il·lusió i implicació amb que tothom va participar-hi del projecte.

És per això que vull transmetre-us aquesta posició ferma de la Junta Directiva, de treball continuat i decidit per anar complint els terminis d’implementació de les diferents accions i eixos estratègics aprovats, dins de les restriccions que ens trobem derivades de la pandèmia i les seves conseqüències.

Tothom hi suma i el Bàsquet Mai Para!

Ferran Aril Duran, President, i Junta Directiva

SER UNA ORGANITZACIÓ ORIENTADA A LA QUALITAT I L’EXCEL·LÈNCIA

1r Objectiu
Adoptar una nova manera de governar els reptes dels nous temps.
2n Objectiu
Construir una gestió excel·lent per oferir un servei de qualitat a totes les entitats afiliades, federats i practicants.
3r Objectiu
Continuar millorant el nivell esportiu i humà de tots els agents del bàsquet català.

FIDELITZAR I CONSOLIDAR LES ENTITATS AFILIADES, ELS FEDERATS I ELS PRACTICANTS

1r Objectiu
Fidelitzar les entitats oferint-los més i millors serveis per facilitar la seva funció esportiva.
2n Objectiu
Ajudar les entitats afiliades en la seva consolidació com a entitats asportives i en la seva tasca de cohesió social.

FER ARRIBAR EL BASQUETBOL ARREU PERQUÈ TOTHOM EN PUGUI GAUDIR

1r Objectiu
Consolidar la xarxa d’agents esportius, establint aliances, per seguir liderant l’activitat del basquetbol
2n Objectiu
Fer créixer el nombre d’entitats afiliades, de federats i de practicants, d’una manera sostenible i mantinguda en el temps.
3r Objectiu
Posar en valor i rendibilitzar el coneixement i l’experiència de l’FCBQ en la gestió de competicions, esdeveniments i instal·lacions
4t Objectiu
Potenciar la Fundació com a instrument per a desenvolupar la responsabilitat social de l’FCBQ i actuar com agent de transformació social.