Pla Estratègic

Benvolguda família del Bàsquet Català,

Em plau dirigir-me a vosaltres per donar-vos a conèixer la realització del Pla Estratègic de la Federació Catalana de Basquetbol 2018-2023, i voldria aprofitar l’avinentesa per a convidar-vos a formar part del procés de reflexió sobre els reptes que haurà d’afrontar l’organització durant els propers anys.

La realització del Pla Estratègic de l’FCBQ és un compromís electoral de l’actual Junta Directiva i, com a tal, es vol executar amb la major brevetat possible per tal de poder iniciar el seu desplegament durant l’any 2018.

Hi ha una part del procés que és extern a la ‘casa’ i participatiu, que es va iniciar al mes de juliol i clourà després d’un any, al juliol del 2018. M’agradaria que hi participéssiu d’aquest procés, amb la finalitat d’aportar el vostre coneixement, la vostra experiència i aquelles propostes que considereu més convenients.

A partir d’aquest mes d’octubre, posem en marxa aquest apartat web específic, on hi podeu trobar tota la informació relativa a la realització del Pla Estratègic de l’FCBQ per tal que la pugueu consultar.

Gràcies per participar-hi! Junts seguirem construint millor el Bàsquet Català!

SER UNA ORGANITZACIÓ ORIENTADA A LA QUALITAT I L’EXCEL·LÈNCIA

1r Objectiu
Adoptar una nova manera de governar els reptes dels nous temps.
2n Objectiu
Construir una gestió excel·lent per oferir un servei de qualitat a totes les entitats afiliades, federats i practicants.
3r Objectiu
Continuar millorant el nivell esportiu i humà de tots els agents del bàsquet català.

FIDELITZAR I CONSOLIDAR LES ENTITATS AFILIADES, ELS FEDERATS I ELS PRACTICANTS

1r Objectiu
Fidelitzar les entitats oferint-los més i millors serveis per facilitar la seva funció esportiva.
2n Objectiu
Ajudar les entitats afiliades en la seva consolidació com a entitats asportives i en la seva tasca de cohesió social.

FER ARRIBAR EL BASQUETBOL ARREU PERQUÈ TOTHOM EN PUGUI GAUDIR

1r Objectiu
Consolidar la xarxa d’agents esportius, establint aliances, per seguir liderant l’activitat del basquetbol
2n Objectiu
Fer créixer el nombre d’entitats afiliades, de federats i de practicants, d’una manera sostenible i mantinguda en el temps.
3r Objectiu
Posar en valor i rendibilitzar el coneixement i l’experiència de l’FCBQ en la gestió de competicions, esdeveniments i instal·lacions
4t Objectiu
Potenciar la Fundació com a instrument per a desenvolupar la responsabilitat social de l’FCBQ i actuar com agent de transformació social.