Super Copa

La nova categoria de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) per aquesta temporada 2023-2024 estarà formada per un total de 28 equips (14 femenins i 14 masculins). Totes dues categories comptaran amb un únic grup de 14 equips i la competició seguirà el sistema de lliga a doble volta de tots contra tots.

En categoria femenina trobem clubs històrics com el CB Prat, CB Igualada, SESE, CB Granollers i AB Premià; però també entitats més recents com el Manresa CBF, CE Joventut L'Hospitalet o TGN Bàsquet; i també d'altres equips que retornen a les competicions catalanes com el CBF Cerdanyola o el Femení Sant Adrià. Completen la lliga el Club Joventut Les CortsCB RoserBàsquet Draft Gramenet i CB Samà Vilanova i la Geltrú.

D'històrics com el CB Ripollet, Círcol Cotonifici Badalona, CN Sabadell o JAC Sants els trobarem a la competició masculina, juntament amb els nouvinguts CB Esparreguera i FC Martinenc des de la lliga EBA; o clubs amb una forta trajectòria com El Masnou Basquetbol, UE Barberà, CB Cerdanyola o CB IPSINou Bàsquet Olesa 2013CB Manresa 2015CB Unificat Lloret i Unió Esportiva Sant Cugat completen el campionat.

Notícies

Agenda