Dia de l'Entrenador

4a edició del Dia de l'Entrenador:

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol convida a tothom a participar activament en la 4ª edició del Dia de l'Entrenador que es realitzarà el diumenge 17 de juny de 2018 a l'Hotel Catalonia Plaza de Barcelona, com a un/una dels ponents d'un BQPechaKucha. Click aquí per participar. 

 

Edicions anteriors: 


El Dia de l'Entrenador, la jornada festiva i formativa oberta a tots els entrenadors i entrenadores del Bàsquet Català organitzada pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), va celebrar la seva 3a edició diumenge 11 de juny a l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza.

L'Hotel Catalonia Barcelona Plaza va acollir, diumenge 19 de juny, la 2a edició del Dia de l'Entrenador organitzada pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la col·laboració de l'Associació Catalana d'Entrenadors (ACEB), l'Associació Badalonina d'Entrenadors de Bàsquet (ABEB), l'Associació de Bàsquet Osonenc (ABO) i l'Associació de Bàsquet del Vallès Oriental.

El Dia de l'Entrenador va realitzar la seva primera edició el juny del 2015 i és una jornada que organitza el Comitè Tècnic de l'FCBQ a final de temporada on es pretén reunir a tots els entrenadors i entrenadores de Catalunya. Al llarg de la jornada els entrenadors poden assistir a clínics, taules rodones, debats... i s'ofereix l'opció de dinar. S'acaba amb el reconeixement als que, segons les votacions dels entrenadors/es, han estat els millor tècnics de la temporada.