GRUP DE DEBAT

L'origen d'aquesta iniciativa resideix en la inquietud d'Eduard Portela, president d'honor de l'ACB, i d'Ángel Palmi, director esportiu de la FEB durant 22 anys, de tenir un espai per conversar, parlar i debatre de bàsquet, de manera periòdica.

En aquest sentit, el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril, va recollir aquesta proposta convençut que la casa del ‘Bàsquet Català’ és el millor lloc per acollir totes les iniciatives a l'entorn del nostre esport.

Obrir la Federació a idees i col·laboracions entre diferents agents del bàsquet és una manera d'enriquir-lo. Per això des del primer moment va donar totes les facilitats per fer realitat aquest espai de debat, i tot comptant també amb la col·laboració de l'Associació Catalana d'Entrenadors de Basquetbol.

Així doncs, durant tota la temporada se celebraran diferents trobades denominades Grup de Debat, en les que hi participen diferents persones vinculades, d’una manera o altra, al món del bàsquet, que l’estimen, que han dedicat i dediquen encara una gran part de la seva vida en millorar, donar a conèixer i fer gran el nostre esport des de diferents responsabilitats.

Notícies