Nova forma de descarregar l'app de l'Acta Digital FCBQ

Descarrega't directament des de www.basquetcatala.cat l'app 'Acta Digital FCBQ' per a les tablets Android

A partir d'ara, la nova versió de l'aplicatiu de l'Acta Digital FCBQ es descarrega des de l'enllaç que teniu a la nostra web i no des de Google Play com fins ara. Això permetrà actualitzar totes les tablets de forma remota i automàtica un cop estigui instal·lat l'app. Per a les tablets que ja tenen instalada l'app, no caldrà fer res.

Requeriments de les tablets

  • L'aplicació d’acta digital funciona principalment amb tablets amb sistema operatiu Android i de tamany 10.1 i 9.7.
  • Amb d'altres tamanys de pantalla, tot i que l'app pot funcionar, no es garanteix que la visualització sigui la més adient. 

Instruccions d'instal·lació a les noves tablets Android

  1. Cliqueu en el següent enllaç https://actadigital.basquetcatala.cat des d’una tablet android que compleixi els requeriments (de tamany 10.1 i 9.7). A continuació, la descarrega de l'aplicatiu començarà  a la vostra tablet.
  2. Executar l'aplicatiu i acceptar tots els permisos.
  3. La pròpia app porta el sistema d’actualitzacions automàtica. Simplement en el cas que la app digui que hi ha una actualització caldrà aceptarla.

Suport

La Federació Catalana de Basquetbol va presentar al 2019 un projecte únic, juntament amb l'ACB, com és l'ACTA DIGITAL i així posar-se a l'avantguarda tecnològica per tal de poder dotar d'instruments als diferents col·lectius del Bàsquet Català. Totes dues institucions, a través dels seus respectius departaments tecnològics, van unir esforços per treure a la llum aquesta eina que permet la recopilació de dades d'un partit de bàsquet a l'instant i de forma oficial convertint-la en més pràctica i senzilla pels auxiliars de taula. L'acord entre les dues entitats també permet el seu ús en les diferents competicions catalanes i les dades ajudaran a conèixer encara més el nostre esport, així com estudiar l'evolució de cada categoria i competició del Bàsquet Català. 

Altres apps i desenvolupaments tecnològics relacionats amb el Bàsquet Català

  • Afority, l'app per control de l'aforament de la teva instal·lació
  • Open Data FCBQ, per gaudir de la informació de l'Acta Digital FCBQ dels teus equips al teu web