Departament de màrqueting

En dependència del Comitè de Màrqueting i Patrocini, el departament de màrqueting de l'FCBQ te com a missió transversal, posar en valor i donar a conèixer els actius propis de la federació per tal de millorar el servei que dona aquesta federació a tots els seus col·lectius-clients (interns i externs). 

Per donar a conèixer i posar en valor aquests actius, l'FCBQ compta amb els diferents esdeveniments i competicions, jornades i actes, així com els canals de comunicació propis, com la renovada pàgina web que rep milers de visites diàries durant tota la temporada (amb puntes de més de 50,000 visites/dia), l'emissora de ràdio online RBQ, les nostres xarxes socials (twitter oficial FCBQ i facebook oficial FCBQ), però també les campanyes promocions via mail, les diferents aplicacions com App FCBQ, BQ Llicència, o la renovada botiga online sota el domini labotigadelbasquet.cat.

 

El departament de màrqueting té com a objectius principals:

  • Proposar i crear beneficis pels clubs i federats a través dels acords amb tercers.
  • Detectar i comercialitzar els actius propis de l'FCBQ, cercant acords amb aquelles empreses i proveïdors que vegin en els valors de l'esport en general i del bàsquet en particular, un vehicle per assolir els seus objectius de màrqueting, comunicació i/o RSC.
  • Proposar, dissenyar i gestionar l'activació dels acords de patrocini assolits.
  • Vetllar per a la bona imatge corporativa de l'FCBQ a través dels seus canals i esdeveniments.
  • Donar un servei transversal de recolzament a les diferents àrees, programes BQ's i Representacions Territorials de l'FCBQ en temes de màrqueting, comercial i imatge corporativa.

 

Més informació:

Per conèixer les empreses que actualment patrocinen i col·laboren amb l'FCBQ, clica aquí.

Per a qualsevol sol·licitud comercial i/o de patrocini, si us plau envia'ns un email detallant el nom de l'empresa i persona de contacte i et respondrem tan aviat com sigui possible.

 

Email de contacte:

marqueting@basquetcatala.cat