BQValors

Què és BQ Valors?

Cada dia més, és necessari en tots els àmbits de la societat, de l’esport i del bàsquet en general, actuar dins d’un marc de màxima qualitat humana i personal. De respecte a tots els que formen part dins del nostre món del bàsquet. D’aprendre bàsquet, fent-ho tenint en compte les millors maneres i els millors valors. En sortirem tots reforçats i el nostre aprenentatge serà de molta més qualitat, perquè a part d’aprendre bàsquet, aprendrem a conviure.

Per això BQ Valors neix. Ho fa per fomentar el bàsquet dins del marc dels Valors. Ho fa per donar cobertura i visibilitat a tots els projectes que les entitats, els agents i les persones associades a la Federació incentiven. I també ho fa per analitzar conjuntament on i com podem millorar com a col·lectiu de bàsquet.

En els darrers anys són més els Clubs que estan preocupats per aquests temes, doncs consideren que encara ens queda molt de recorregut per fer. I així ho demostra el gran nombre de projectes encetats pels propis Clubs. Iniciatives enfocades a diferents agents del nostre esport i posades en marxa des de vessants diverses.

Veient la creixent importància dels Valors dins el nostre esport i les iniciatives existents, la Federació va crear l’any passat el Premi BQ Valors, que és un premi a la iniciativa que cada any es considera més significativa de la temporada. El reconeixement es fa dins la Festa del Bàsquet Català.


GUARDÓ BQ VALORS


NORMATIVA I CONDICIONS DE CONCESSIÓ:

  1. Guardó establert per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) per premiar a l’entitat afiliada a l’FCBQ que hagi promogut o realitzat qualsevol acte, manifest, detall, iniciativa, projecte, etc., que contribueixi a promoure els valors dintre del bàsquet, en concret, i dintre de l’esport ,en general.
  2. Aquest guardó es concedirà cada temporada, a partir de la 2016-2017, anualment.
  3. Qualsevol entitat afiliada a l’FCBQ, així com la mateixa Federació, podrà proposar a possibles candidats a l’esmentat premi.
  4. La Junta Directiva de l’FCBQ o la Comissió Executiva de la mateixa decidirà l’entitat premiada, cada any. En situacions excepcionals, es podrà donar com a desert el referit premi. I també en situacions excepcionals, és podrà donar més d’un guardó.
  5. Normalment, el guardó serà lliurat a la ‘Festa del Bàsquet Català’ (acte de cloenda festiva de la temporada).

Notícies

Agenda