BQVeterans

Què és BQ Veterans?

Practicar esport és saludable i enriquidor en molts vessants. Però la dedicació d’una persona a un mateix esport, durant llarga part de la seva vida, és alguna cosa més. Aquest compromís, tenacitat i continuïtat mostren l’estima que les persones li tenen a l’esport.

És per això que l’FCBQ vol premiar als jugadors i jugadores més veterans de la temporada. La Federació vol premiar la constància i la passió pel basquetbol.

A l’esport de la cistella són molts els jugadors i jugadores que, des de l’etapa del minibàsquet o des de les escoles de bàsquet, han jugat a totes les categories, tot acabant a la sènior. Però fins i tot, molts d’ells i elles, han continuat fins a edats molt avançades.
L’FCBQ vol tenir en consideració aquestes trajectòries, i és per això, que ha volgut crear i atorgar aquest guardó.


Premi BQ Veterans


GUARDÓ BQ VETERANS


NORMATIVA I CONDICIONS DE CONCESSIÓ:

  1. Guardó establert per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) per premiar, a títol personal, a la jugadora i al jugador més veterans que estiguin actius en competició oficial de l’FCBQ (llicència federativa), durant la temporada present.
  2. No és un títol acumulable, per tant, la jugadora i el jugador premiats una vegada no el podran rebre en posteriors ocasions. Si la jugadora o el jugador més veterans de la temporada ja l’han rebut en anteriors temporades, aquest guardó es concedirà als jugadors i jugadores immediatament següents (nivell de veterania).
  3. Aquest guardó es concedirà cada temporada, a partir de la 2015-2016, i s’atorgarà anualment.
  4. La Federació serà l’encarregada de proposar els candidats i candidates a rebre l’esmentat premi, un cop comprovats els historials dels arxius de l’FCBQ.
  5. La Junta Directiva de l’FCBQ o la Comissió Executiva de la mateixa decidirà els guardonats.
  6. Normalment, el guardó serà lliurat a la ‘Festa del Bàsquet Català’ (acte de cloenda festiva de la temporada).