BQVeterans

Què és BQ Veterans?

Practicar esport és saludable i enriquidor en molts vessants. Però la dedicació d’una persona a un mateix esport, durant llarga part de la seva vida, és alguna cosa més. Aquest compromís, tenacitat i continuïtat mostren l’estima que les persones li tenen a l’esport.

És per això que l’FCBQ vol premiar als jugadors i jugadores més veterans de la temporada. La Federació vol premiar la constància i la passió pel basquetbol.

A l’esport de la cistella són molts els jugadors i jugadores que, des de l’etapa del minibàsquet o des de les escoles de bàsquet, han jugat a totes les categories, tot acabant a la sènior. Però fins i tot, molts d’ells i elles, han continuat fins a edats molt avançades.
L’FCBQ vol tenir en consideració aquestes trajectòries, i és per això, que ha volgut crear i atorgar aquest guardó.


Premi BQ Veterans


GUARDÓ BQ VETERANS


NORMATIVA I CONDICIONS DE CONCESSIÓ:

  1. Guardó establert per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) per premiar a l’entitat afiliada a l’FCBQ que hagi promogut o realitzat qualsevol acte, manifest, detall, iniciativa, projecte, etc., que contribueixi a promoure els valors dintre del bàsquet, en concret, i dintre de l’esport ,en general.
  2. Aquest guardó es concedirà cada temporada, a partir de la 2016-2017, anualment.
  3. Qualsevol entitat afiliada a l’FCBQ, així com la mateixa Federació, podrà proposar a possibles candidats a l’esmentat premi.
  4. La Junta Directiva de l’FCBQ o la Comissió Executiva de la mateixa decidirà l’entitat premiada, cada any. En situacions excepcionals, es podrà donar com a desert el referit premi. I també en situacions excepcionals, és podrà donar més d’un guardó.
  5. Normalment, el guardó serà lliurat a la ‘Festa del Bàsquet Català’ (acte de cloenda festiva de la temporada).