BQSostenible

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) també vol ser sinònim de sostenibilitat i per això emprèn un nova línia de treball a partir del programa BQ Sostenible.

Aquest nou programa promou, a través de diferents accions i iniciatives, la sensibilització i implicació dels clubs, però també de la pròpia organització, a l’hora de prendre mesures que generin una consciència i sentiment de responsabilitat col·lectiva i global, en relació a la cura del medi ambient. El comportament ambiental i la responsabilitat social són un aspecte transversal en totes les polítiques i accions de l’FCBQ.

Com s’exposa al Pla Estratègic 2018-2023, segueix actuant com a agent de transformació social prenent com a propis alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb caràcter ambiental, social i econòmic; creats per les Nacions Unides i promoguts com a propòsits mundials per al desenvolupament sostenible, vàlids de 2015 a 2030.

D’aquesta manera, el nostre esport esdevé, una vegada més, un instrument de millora de salut i del benestar de les persones; promovent accions que són fonamentals per al futur, no només en el món de l’esport, sinó també de la nostra forma de vida actual.

Notícies

Agenda