Manresa acollirà un nou taller BQSalut sobre embenat funcional

Mònica Blasi serà la ponent d'aquest taller que tindrà lloc divendres 7 de juny a la Biblioteca de l'Escola Oms i de Prat de Manresa.

07-05-2024 17:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), a través de la seva àrea de Salut, organitzarà un interessant taller pràctic sobre introducció i perfeccionament de l'embenat funcional en el bàsquet després de la bona rebuda d'aquest mateix taller a Reus, Girona i Lleida. La Biblioteca de l'Escola Oms i de Prat de Manresa serà l'escenari, divendres 7 de juny a la tarda (de 16h a 18:30h), d'aquest taller que anirà a càrrec de la fisioterapeuta Mònica Blasi, especialista en fisioteràpia esportiva.

INSCRIPCIONS

Obert a tots els federats i a totes les federades, aquest taller està dirigit a estudiants de 3r i 4t de fisioteràpia i graduats en fisioteràpia, les inscripcions es poden realitzar clicant aquí amb un preu general és de 10€, i valida 2h del pràcticum dels cursos d'entrenadors i entrenadores.

BQSalut és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol i té l'objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i la prevenció de lesions dels federats i federades. Aquesta àrea compta amb la col·laboració de la metgessa especialista en medicina de l'esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d'aquesta també es dona recolzament a l'organització de xerrades, jornades i webinars formatius; es publiquen manuals i articles sobre pautes i consells alimentaris dels nostres esportistes, o es porten a terme altres projectes com el Programa de Detecció i Prevenció de Lesions (DPL).

Més informació de BQ Salut clicant aquí.