Bona rebuda dels tallers pràctics sobre embenatge funcional en el bàsquet

Reus, Girona i Lleida van acollir aquests tallers a càrrec dels fisioterapeutes Cristina Adillón, Sergi Juanola i Marc Ferraz respectivament.

18-05-2023 17:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), a través de la seva àrea de Salut, va organitzar tallers pràctics a Reus, Girona i Lleida sobre introducció i perfeccionament de l'embenatge funcional en el bàsquet. Orientats a estudiants de 3r i 4t de fisioteràpia, així com també a graduats en fisioteràpia, totes tres seus van tenir una molt bona rebuda i van ser possibles gràcies a la col·laboració d'Spalding amb les seves marques i productes dins de l'àmbit de la fisioteràpia com KT Tape i McDavid (productes disponibles a labotigadelbasquet.cat).

A Reus, la fisioterapeuta de les Seleccions Catalanes i professora adjunta en el Grau de Fisioteràpia de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Cristina Adillón, va ser la ponent de les dues sessions pràctiques celebrades al Centre Tecnològic de Nutrició i Salut EURECAT de Reus. D'altra banda, l'encarregat del taller pràctic a Girona va ser el fisioterapeuta del 1r equip del Bàsquet Girona d'ACB, Sergi Juanola, en una formació realitzada a la Clínica Girona. I per últim, el CAP Onze de Setembre de Lleida va ser l'escenari del darrer taller a càrrec del fisioterapeuta del Força Lleida, Marc Ferraz, amb el suport de Fernando Castro, fisioterapeuta del CAP Onze de Setembre.

BQ Salut és una de les àrees integrades dins la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i té com a objectiu reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats. Aquesta àrea compta amb la col·laboració de la metgessa especialista en medicina  de l’esport Dra. Sílvia Treviño. També es dóna suport a l’organització de xerrades i jornades.