Nou Webinar #BQSalut: 'Com afecta el Covid-19 a la salut dels esportistes'

Dimecres 25 de novembre a les 19h arrenca una nova tongada dels webinars gratuïts i oberts a tothom de l'àrea de Salut de la Federació Catalana de Basquetbol.

18-11-2020 12:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), a través de la seva àrea de Salut, engega aquest dimecres 25 de novembre una nova tongada dels webinars formatius oberts i gratuïts a tot el públic del Bàsquet Català. Aquestes formacions, que ja van comptar amb una 1a sèrie de webinars al maig i al juny del 2020, tractaran al voltant del COVID-19 com a denominador comú.

De la mà de la Dra. Silvia Treviño, metgessa de l'esport i coordinadora de l’àrea de BQ Salut de l'FCBQ; el primer d'aquesta segona ronda de webinars tractarà, dimecres 25 de novembre a partir de les 19h, de com afecta el Covid-19 a la salut dels nostres esportistes.

Així doncs, es buscarà conscienciar de la importància de la prevenció i les mesures que s'han d'adoptar després d'haver patit la malaltia així com també dels efectes pertinents que implica el canvi de rutines a conseqüència de la seva superació. Adreçat a fisios, preparadors físics, tècnics, esportistes, àrbitres, pares/mares, etc. aquesta formació online es podrà seguir en directe a través de Microsoft Teams.

1r Webinar BQSalut: 'Com afecta el Covid-19 a la salut dels nostres esportistes'

- Dia: dimecres 25 de novembre de 2020
- Hora: 19h (durada de 45')
- Impartit per la Dra. Silvia Treviño
- Adreçat a fisios, PF, entrenadors/es, jugadors/es, àrbitres, pares/mares, etc.
- Formació online a través de Microsoft Teams (uneix-te clickant aquí)

BQ Salut és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que té l’objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats. Aquesta àrea compta amb la col·laboració externa de la metge especialista en medicina de l'esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d'aquesta també es dóna suport a l'organització de xerrades i jornades.

Més informació o consells #BQSalut clickant aquí.

| BQSalut |