La recuperació de lesions, darrer Webinar #BQSalut

Darrer webinar gratuït i obert a tothom de l'àrea de Salut de l'FCBQ previst per aquest divendres 19 de juny a la tarda i sobre la recuperació de lesions amb consells pràctics.

17-06-2020 20:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), a través de la seva àrea de Salut, organitzarà aquest proper divendres 19 de juny el darrer WEBINAR formatiu obert i gratuït a tot el públic del Bàsquet Català. Aquestes formacions pretenen ser una introducció al coneixement de certes lesions en el món del bàsquet relacionades amb el genoll, turmell, múscul o tendons, amb l'objectiu d'ajudar a tots els grups relacionats amb el nostres esport (pares, mares, esportistes, tècnics, àrbitres, etc.) a adquirir nocions bàsiques per afrontar determinades situacions.

De la mà de la Dra. Silvia Treviño, metgessa de l'esport i coordinadora de l'àrea de BQ Salut de l'FCBQ; amb la col·laboració de Marc Arnau, fisioterapeuta del BAXI Manresa, Seleccions Espanyoles 3x3 i U20 i fisioterapeuta col·laborador de jugadors professionals i de formació; el sisè i darrer webinar consistirà, divendres 19 de juny a partir de les 18h, en una sessió sobre la recuperació de lesions adreçada a jugadors i jugadores de cadet a sènior i amb diferents consells pràctics. Aquesta formació online es podrà seguir en directe a través de Microsoft Teams.

6è Webinar BQSalut: 'Recuperació de lesions: Consells Pràctics'

- Dia: divendres 19 de juny de 2020
- Hora: 18h (durada de 45')
- Impartit per la Dra. Silvia Treviño amb Marc Arnau, fisioterapeuta del BAXI Manresa, Seleccions Espanyoles 3x3 i U20 i fisioterapeuta col·laborador de jugadors professionals i de formació.
- Adreçat a jugadors i jugadores de cadet a sènior.
- Formació online a través de Microsoft Teams (uneix-te clickant aquí)

BQ Salut és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que té l’objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats. Aquesta àrea compta amb la col·laboració externa de la metge especialista en medicina de l'esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d'aquesta també es dóna suport a l'organització de xerrades i jornades.

Més informació o consells #BQSalut clickant aquí.

 

| BQSalut |