Sessió de lesions de genoll en el 3r Webinar #BQSalut

'Lesions de genoll' serà el nou webinar gratuït i obert a tothom de l'àrea de Salut de l'FCBQ que tindrà lloc aquest dimecres 3 de juny a la tarda.

30-05-2020 16:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), a través de la seva àrea de Salut, organitzarà aquest dimecres 3 de juny el tercer dels 5 webinars formatius oberts i gratuïts a tot el públic del Bàsquet Català. Aquestes formacions pretenen ser una introducció al coneixement de certes lesions en el món del bàsquet relacionades amb el genoll, turmell, múscul o tendons, amb l'objectiu d'ajudar a tots els grups relacionats amb el nostres esport (pares, mares, esportistes, tècnics, àrbitres, etc.) a adquirir nocions bàsiques per afrontar determinades situacions.

De la mà de la Dra. Silvia Treviño, metgessa de l'esport i coordinadora de l'àrea de BQ Salut de l'FCBQ, amb la col·laboració de Beti Orden, fisioterapeuta de l'Spar Uni Girona; el tercer webinar consistirà, dimecres 3 de juny a partir de les 19h, en una sessió que tractarà les lesions de genoll adreçada als nostres federats fisios, PF, entrenadors/es, jugadors/es, àrbitres, pares/mares, etc. Aquesta formació online es podrà seguir en directe a través de Microsoft Teams i comptarà amb Helena Oma, jugadora de l'Spar Uni Girona, com a convidada especial.

3r Webinar BQSalut: 'Lesions de genoll'

- Dia: dimecres 3 de juny de 2020
- Hora: 19h (durada de 45')
- Impartit per la Dra. Silvia Treviño amb Beti Orden, fisioterapeuta de l'Spar Uni Girona.
- Adreçat a fisios, PF, entrenadors/es, jugadors/es, àrbitres, pares/mares etc.
Convidada especial: Helena Oma, jugadora de l'Spar Uni Girona.
- Formació online a través de Microsoft Teams (uneix-te clickant aquí)

BQ Salut és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que té l’objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats. Aquesta àrea compta amb la col·laboració externa de la metge especialista en medicina de l'esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d'aquesta també es dóna suport a l'organització de xerrades i jornades.

Més informació o consells #BQSalut clickant aquí.

| BQSalut |