'Qui amb Qui' del Bàsquet Català

Per aquests dies de confinament, us proposem un 'Qui amb Qui' d'entrenadors, jugadors/es i aficions del Bàsquet Català amb el seu club corresponent.

22-05-2020 13:30

Des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) us proposem el joc del 'Qui amb Qui' del Bàsquet Català perquè aquests dies de confinament a casa, com a mesura per lluitar contra la propagació del coronavirus, siguin molt més entretinguts. I perquè el bàsquet mai s'atura del tot, sigui com sigui, perquè el #BàsquetMaiPara.

Aquest nou joc compta amb 3 temàtiques diferents (AFICIONS - JUGADORS/ES - TÈCNICS) i un total de 10 associacions en cadascuna d'elles, de graus de dificultats diversos en què s'hi relacionen les aficions, jugadors i entrenadors amb el seu club corresponent de la temporada 2019-20. Una vegada més, sempre amb el Bàsquet Català com a protagonista i denominador comú, oferim nous reptes d'interès i aprenentatge per fer front aquest període de confinament.

Així mateix, des de l'FCBQ també publiquem, durant aquests dies, altres recomancions relacionades amb l'esport de la cistella com llibrespel·lículesarticlesentrevistesprogrames de Bàsquet Català TVel challenge #BàsquetMaiParaconsells alimentaris o recomanacions de gestió psicològica durant quarantenesQuizzBQMots EncreuatsRuleta de Paraules, 'Qui és Qui',...

QUI AMB QUI BÀSQUET CATALÀ:

| FCBQ |