Ruleta de Paraules del Bàsquet Català

Perquè aquests dies de confinament com a prevenció del coronavirus siguin més entretinguts, us proposem el joc de la Ruleta de Paraules del Bàsquet Català.

09-05-2020 12:00

Des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) us proposem la Ruleta de Paraules del Bàsquet Català perquè aquests dies de confinament a casa, com a mesura per lluitar contra la propagació del coronavirus, siguin molt més entretinguts. I perquè el bàsquet mai s'atura del tot, sigui com sigui, perquè el #BàsquetMaiPara.

Aquest nou joc compta amb un total de 26 preguntes, en correlació amb les lletres de l'abecedari, que configuren cadascun dels 3 nivells diferents (FÀCIL - MIG - DIFÍCIL), en funció del grau de dificultat de les preguntes, i toca una gran diversitat de temàtiques que tenen sempre el Bàsquet Català com a protagonista i denominador comú. Nous reptes d'interès i aprenentatge per fer front aquest període de confinament.

Així mateix, des de l'FCBQ també publiquem, durant aquests dies, altres recomancions relacionades amb l'esport de la cistella com llibrespel·lículesarticlesentrevistesprogrames de Bàsquet Català TVel challenge #BàsquetMaiParaconsells alimentaris o recomanacions de gestió psicològica durant quarantenesQuizzBQ, Mots Encreuats,...

INSTRUCCIONS PER A JUGAR!

Per a participar, només has d'escollir l'enllaç del nivell a què desitges accedir i s'obrirà directament la pantalla amb la ruleta de paraules corresponent generada. Per a contestar la totalitat de la prova disposaràs d'un màxim de temps ajustat a cada grau de dificultat, obtenint les respostes correctes tota vegada es completin les respostes de totes les lletres. JUGUES?

RULETA DE PARAULES DEL BÀSQUET CATALÀ:

| FCBQ |