Catalunya jugarà les FINALS masculina i femenina del Campionat d'Espanya Mini a San Fernando (Cadis)

Les noies dirigides per Enric González han guanyat a Madrid 68-17 tancant marcador en el quart període del partit. La Final es jugarà demà, dimecres 4 d'abril a partir de les 10 hores, davant Andalusia. Catalunya en nois, dirigida pel Josep Maria Planas, ha guanyat a Canàries 70-67 i jugarà la final de demà a partir de les 12h davant Andalusia.

03-04-2012 00:00


FOTOS: FCBQ

La Selecció Catalana Mini Femenina ha vençut a Madrid per un contundent 68-17 a les semifinals del Campionat d'Espanya Mini i accedeix així a la final d'aquesta 25a edició, que tindrà lloc dimecres 4 d'abril, en el Pabellón Bahía Sur, a partir de les 10h, davant Andalusia, que ha superat a la Comunitat Valenciana a l'altra semifinal.

El combinat dirigit per Enric González ha superat de forma clara i contundent a una selecció madrilenya que res ha pogut fer per aturar l'embrenzida de les jugadores catalanes. Segons González, 'hem aconseguit els dos objectius, jugar les semifinals i accedir a la final'. Pel que fa al partit de semis, l'entrenador català l'ha definit com 'un partit dur, en el que hem hagut de lluitar-lo molt, pilota a pilota. Ara a descansar amb bones sensacions'.

D'altra banda, la Selecció Catalana Mini Masculina s'ha endut la semifinal davant Canàries per un ajustat 70-67. Demà, a partir de les 12h, els nois dirigits per Josep Maria Planas, jugaran la final del Campionat davant Andalusia, els altres dos semifinalistes.

Segons Planas, aquest 'ha estat un partit molt disputat contra un bon equip físicament i tècnicament. Els nostres no han deixat d'esforçar-se en cap moment i estemmolt orgullosos d'ells, passi el que passi demà'.