Medalla d'argent de la Selecció Mini Masculina en caure a la final del Campionat d'Espanya de mini bàsquet contra Andalusia per 73-82

La Selecció Mini Masculina s'ha fet amb la medalla d'argent en el XXIII Campionat d'Espanya de mini bàsquet en perdre a la final davant la vigent campiona, Andalusia, per 73-82.

31-03-2010 00:00

- Final Masculina / 12:00h / FEBtv / Catalunya 73 - Andalusia 82
(Marcadors parcials: 11-10 / 33-29 / 47-48 / 56-56 / 68-71 / 73-82)

Selecció Catalana Mini Masculina
Catalunya ha sumat una nova medalla d'argent després de caure derrotada a la final masculina del XXIII Campionat d'Espanya de mini bàsquet davant Andalusia.

El combinat dirigit per Josep Maria Planas i els seus ajudants Joel Seira i Elio Martínez han començat el partit amb una molt bona defensa i intentant córrer al contraatac en un encontre molt igualat sense gaires diferències al marcador (47-48 a favor d'Andalusia al descans).

A la represa d'aquesta reedició de la final de l'any passat, Catalunya i Andalusia han continuat igualats (empat a 56 al final del quart període), amb Andalusia molt encertada en el tir exterior i amb una bona defensa pressionant, i Catalunya amb un bon encert en el joc interior (68-71 al final del cinquè període). Al darrer període, Andalusia ha posat la directa i s'ha distanciat encara més després d'una bona defensa i ràpids contraatacs, arribant al final del partit amb un 73-82 favorable als andalusos. El seleccionador català, Josep Maria Planas, va reconèixer que "en atac no hem estat tant contundents com ells, forts en el rebot ofensiu i provocant moltes jugades de 2+1. Tot i això els jugadors han realitzat un treball excel·lent en aquests campionats i estic content per ells, doncs hem esforçat".

Amb aquesta medalla, el combinat català suma un total de 22 medalles (13 d'or, 6 d'argent i 3 de bronze) en les 23 edicions disputades.