L'FCBQ a les Jornades de Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física

La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona va acollir, dissabte 26 de novembre, aquestes jornades organitzades per l'Associació Catalana de Psicologia de l'Esport.

28-11-2022 09:00

Dissabte passat 26 de novembre, la Facultat de Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona va ser l'escenari de les XVIII Jornades de Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física organitzades per l'Associació Catalana de Psicologia de l'Esport amb la participació de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

La 18a edició d'aquestes jornades van comptar amb conferències i taules rodones sobre solucions professionals per a la pràctica de la psicologia de rendiment, aplicacions de la psicologia de l'esport a la salut, o noves formes de fer psicologia de l'esport entre d'altres, i van finalitzar amb la taula de cloenda 'La Psicologia de l'Esport fa cistella i ja té llicència...'. Aquesta va comptar amb la participació del Director Tècnic de l'FCBQ, Xavi Rodríguez; el psicòleg esportiu Àlex Gordillo; la psicòloga esportiva del Força Lleida i del CB Lleida, Noemí Bonet; i la Jutgessa del Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació, Sònia Navarrete. Centrada en el desenvolupament i implementació pionera de la llicència de psicòleg esportiu i psicòloga esportiva en el Bàsquet Català (+ info), durant aquesta taula rodona també es va parlar dels beneficis de tenir una llicència d'aquest tipus i poder seure a les banquetes, i es va tancar amb la iniciativa federativa sobre mesures educatives en substitució de sancions als menors (+ info).

| FCBQ |