Càpsula informativa #BQSalut / Lesió de turmell

Publicada la 2a càpsula gratuïta i oberta a tothom del nou Programa d'Assessorament de Lesions de l'àrea de Salut de l'FCBQ.

08-04-2021 09:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), a través de la seva àrea de Salut, dóna continuïtat a les diferents càpsules informatives vinculades al nou Programa d'Assessorament de Lesions. La segona d'aquestes formacions, gratuïta i oberta a tot el públic del Bàsquet Català, i centrada en l'assessorament de la lesió de turmell, es va poder seguir en directe aquest dimecres 7 d'abril a través del canal de YouTube de l'FCBQ i ja es pot recuperar a la mateixa plataforma.

De la mà de la Dra. Sílvia Treviño; la 2a càpsula informativa tracta d'un capítol teòric al voltant de la lesió de turmell. La sessió formativa compta amb la presència del Dr. Víctor Láinez, que obre la xerrada exposant els diferents tipus de lesió de turmell que podem trobar així com també els seus respectius tractaments des del vessant mèdic. Seguidament, la Cristina Adillón detalla les fases de fisioteràpia immediata, en l'etapa aguda i sub-aguda de la lesió.

A continuació, la Montse Gallegos agafa el relleu explicant-nos la posterior readaptació i introducció a la pista i, finalment, el Josep Gebellí clou la càpsula amb un apropament a la prevenció secundària, tota vegada el/la jugador/a s'ha incorporat a pista amb la lesió resolta, per evitar noves lesions de turmell.

2a Càpsula Informativa #BQSalut

'Assessorament lesió de turmell'

BQ Salut és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que té l'objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats. Aquesta àrea compta amb la col·laboració externa de la metge especialista en medicina de l'esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d'aquesta també es dóna suport a l'organització de xerrades i jornades.

Més informació de BQSalut click aquí.

| BQSalut | FCBQ |