Càpsula informativa #BQSalut / Assessorament de la lesió del LCA

Publicada la 1a càpsula gratuïta i oberta a tothom del nou Programa d'Assessorament de Lesions de l'àrea de Salut de l'FCBQ.

04-03-2021 09:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), a través de la seva àrea de Salut, va engegar aquest dimecres 3 de març les diferents càpsules informatives vinculades al nou Programa d'Assessorament de Lesions. L'assessorament de la lesió del Lligament Creuat Anterior (LCA) va ser la primera d'aquestes càpsules, gratuïta i oberta a tot el públic del Bàsquet Català, que es va oferir a través del canal de YouTube de l'FCBQ i que ja es pot recuperar a la mateixa plataforma.

De la mà del Dr. Jordi Puigdellívol; la càpsula informativa inaugural tracta un primer capítol teòric al voltant de la lesió del LCA. El Dr. Puigdellívol explica detalladament dels motius i del tractament mèdic de l'esmentada lesió, i compta amb la participació de tres col·laboradors graduats pel TecnoCampus, que complementen la ponència. Sergi Compan (Grau de Fisioteràpia), Marc Mesía (Grau de CAFE) i Estela Cusiné (Doble Grau de CAFE i Fisioteràpia) parlen, respectivament, del tractament de fisioteràpia posterior a la lesió, del procés de readaptació previ a la competició, i de la prevenció posterior a la incorporació a pista, després d'haver patit la lesió.

1a Càpsula Informativa #BQSalut

'Assessorament lesió de genoll LCA: lligament creuat anterior'

BQ Salut és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que té l'objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats. Aquesta àrea compta amb la col·laboració externa de la metge especialista en medicina de l'esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d'aquesta també es dóna suport a l'organització de xerrades i jornades.

Més informació de BQSalut click aquí.

| BQSalut | FCBQ |