Concurs Fotogràfic del Bàsquet Femení a Malgrat de Mar

En el marc dels actes de la Capitalitat del Bàsquet Femení, la ciutat maresmenca organitza un concurs fotogràfic local sobre el bàsquet femení.

08-01-2021 12:00

En el marc dels actes de la Capitalitat del Bàsquet Femení de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), la regidoria d'Esports de Malgrat de Mar ha engegat un concurs fotogràfic sobre el bàsquet femení a la localitat maresmenca. Així doncs, Malgrat de Mar, quarta Capitalitat del Bàsquet Femení, segueix el seu full de ruta, que s'anirà definint més detalladament, durant els propers mesos, a mesura que es vagi normalitzant la situació actual, amb aquesta nova proposta fotogràfica.

Les fotografies, que no podran ser modificades digitalment ni per cap altre mitjà, es poden presentar entre el passat 23 de desembre i el proper 29 de gener a través d'una instància al registre de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. Els participants hauran d'adjuntar en sobre tancat la fotografia que presenta al concurs. La instància ha d’adreçar-se al departament d’Esports. Per presentar la instància al registre s’ha de demanar cita prèvia.

Les bases del concurs determinen dues categories: A, per a fotografies en color i B, per a les fotografies en blanc i negre. Han de ser fotografies pròpies i fetes a Malgrat de Mar.

Es valorarà la seva originalitat, la composició, la qualitat i la singularitat de la imatge. Una vegada feta una primera selecció, es farà una exposició de totes les fotografies presentades per una posterior votació popular. Les que tinguin més vots de cada categoria seran les guanyadores. Els guanyadors rebran un trofeu i un obsequi.

Enguany i per primera vegada en la seva història, la vigència de la Capitalitat del Bàsquet Femení coincidirà amb la durada de la temporada esportiva, no com fins ara, que era l'any natural.

En aquest sentit, la Federació Catalana de Basquetbol també ha acordat designar la ciutat de Manresa com a propera Capitalitat del Bàsquet Femení. Així doncs, la capital del Bages es convertirà la temporada 2021-22 en la cinquena Capitalitat del Bàsquet Femení de la història.