Selecció de llibres amb presència de l'esport de la cistella

Us recomanem més de 40 llibres sobre bàsquet perquè aquests dies de confinament com a prevenció del coronavirus siguin més entretinguts.

25-03-2020 13:30

Des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) us proposem una selecció de llibres en els que el bàsquet està força present perquè aquests dies de confinament a casa, com a mesura per lluitar contra la propagació del coronavirus, siguin molt més entretinguts. I perquè el bàsquet mai s'atura del tot, sigui com sigui, perquè el #BàsquetMaiPara.

Aquesta que trobareu a continuació és una llista oberta que s'anirà actualitzant i enriquint amb les aportacions que els seguidors del Bàsquet Català ens facin arribar a través dels seus comentaris a xarxes socials.

- Accedir al llistat de llibres sobre bàsquet


Així mateix, des de l'FCBQ també publiquem, durant aquests dies, altres recomancions relacionades amb l'esport de la cistella com documentalscurtmetratges, pel·liculesarticlesentrevistesprogrames de Bàsquet Català TVel challenge #BàsquetMaiParaconsells alimentaris o recomanacions de gestió psicològica durant quarantenes.

| FCBQ |