Presència de BQSalut a les Jornades Nacionals de Medicina de l'Esport de Reus

Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019 va acollir la 8a edició d'aquestes jornades centrades en la medicina del bàsquet.

25-11-2019 17:50

Les VIII Jornades Nacionals de Medicina de l'Esport, organitzades a l'Auditori de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus el passat 22 i 23 de novembre per la Sociedad Española de Medicina del Deporte (SEMEDE) juntament amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus, va comptar amb una destacada participació d'experts en diferents àmbits d'aquesta especialitat així com també de l'Àrea de Salut de la Federació Catalana de Basquetbol, BQSalut.

La Dra. Sílvia Treviño, metge especialista en medicina de l'esport i responsable de BQSalut, va ser una de les ponents a la xerrada sobre medicina de l'esport en el bàsquet així com d'una altra sobre l'apofisitis en el bàsquet formatiu. D'altra banda, la fisioterapeuta de l'Àrea de Salut de l'FCBQ, Cristina Adillón, també va participar en aquestes jornades exposant l'estudi sobre el programa de Detecció i Prevenció de Lesions (DPL) en el bàsquet formatiu.

La jornada, dins els actes de Reus, Ciutat del Bàsquet Català 2019, també va comptar en la seva sessió inaugural amb la presència del president de la Representació Territorial de Tarragona de l'FCBQ, Joan Cortina.