Definides les Seleccions Catalanes Infantils

Tweet #CatalunyaBQ // Catalunya prepara el Campionat de Seleccions Autonòmiques Infantils que tindrà lloc del 3 al 6 de gener de 2016 a Huelva.

25-11-2015 00:00

Les Seleccions Catalanes Infantils femenina i masculina ja compten amb les 12 jugadores i jugadors que formaran part de l'expedició catalana que participarà a l'estatal de seleccions del proper mes de gener.

El llistat definitiu del combinat femení dirigit pel seleccionador Lluís Biosca i els seus ajudants Pere Sancerni i Laura Díaz, juntament amb el fisio Jordi Padrós, el podreu trobar clickant al següent enllaç:

- SELECCIÓ CATALANA INFANTIL FEMENINA

D’altra banda, el conjunt masculí entrenat pel seleccionador Ferran Peña, juntament amb els seus ajudants Jacob Raurell i Mario Fernández, i el fisio Jordi Padrós, el trobareu a l’enllaç següent:

- SELECCIÓ CATALANA INFANTIL MASCULINA

Els combinats catalans infantils seguiran realitzant, durant aquest mes de novembre i desembre, diferents sessions preparatòries que es complementaran a finals d'any amb un torneig preparatori que es disputarà a Catalunya, juntament amb les seleccions valenciana i aragonesa.

A la darrera edició del campionat celebrat a Zaragoza, el conjunt femení es va proclamar campió després de superar a la final a Euskadi per un 61-49. El combinat masculí, per la seva banda, va fer-se amb el sots-campionat en caure per 91-58 davant Madrid.

Catalunya ha participat 32 vegades en aquests Campionats d'Espanya i ha aconseguit 58 medalles en total: 39 d’or, 11 d’argent i 8 de bronze. La Selecció Catalana Infantil Femenina suma 29 medalles: 21 d’or, 4 d’argent i 4 de bronze; mentre que la Selecció Catalana Infantil Masculina també ha sumat 29 però en el seu cas 18 d’or, 7 d’argent i 4 de bronze.

- Palmarès Selecció Catalana Infantil Femenina

- Palmarès Selecció Catalana Infantil Masculina