Catalunya debuta amb tres victòries en el Campionat d'Espanya de seleccions Infantil de Zaragoza

Tweet #CatalunyaBQ // La Selecció Catalana Infantil Masculina ha debutat a l'estatal de seleccions Infantil de Zaragoza amb una doble jornada i amb victòries davant C. Valenciana (50-51) i C. La Mancha (88-47). Pel que fa a la Selecció Catalana Infantil Femenina, aquesta s'ha estrenat superant a Aragón per 63-73.

02-04-2015 00:00

La Selecció Catalana Infantil Masculina entrenada pel seleccionador Ferran Peña ha iniciat el campionat amb una victòria in extremis davant la Comunitat Valenciana (50-51). El partit, molt igualat, ha estat favorable en els primers minuts a una Catalunya que ha aconseguit la màxima avantatge en l'inici del segon quart (17-30). Tot i això, el conjunt valencià ha retallat diferències en els següents minuts arribant al descans amb un 28-30 a favor.

A la represa, la igualtat ha continuat però amb les catalanes sempre per davant en el marcador fins els darrers instants en els que la Comunitat Valenciana s'ha posat per davant en el marcador. A tres segons pel final, Catalunya ha anotat la cistella guanyadora del partit després d'un rebot ofensiu per establir el 50-51 final.

En el segon partit d'aquesta jornada doble, Catalunya s'ha imposat per un clar 88-47. Els catalans han dominat de principi a fi un matx que en el seu primer quart s'ha tancat amb un 27-11. A mida que avançaven els minuts, Catalunya anava augmentant la diferència fins a un màxim de 43 punts en un partit on els catalans han estat més encertats en el tir exterior.

La Selecció Catalana Infantil Femenina dirigida pel seleccionador Lluís Biosca també ha debutat amb victòria, però en el seu cas davant les amfitriones d'Aragó per 10 punts de diferència (63-73). En el partit, igualat en els primers minuts, Catalunya ha agafat la primera avantatge important al segon període gràcies a un parcial de 15-22 i marxant al descans matenint aquesta diferència (32-39).

A la tornada a pista, les catalanes han aconseguit superar la barrera dels 10 punts de diferència encarant amb comoditat els darrers minuts per acabar fent-se amb la victòria final (62-32).