Catalunya s'emporta el Torneig de Seleccions Mini de Granollers, Ciutat del Bàsquet Català 2015

Granollers, Ciutat del Bàsquet Català 2015, va acollir aquest cap de setmana del 14 i 15 de març el tradicional Torneig de Seleccions Mini de preparació pel Campionat d'Espanya Mini i en el que Catalunya es va imposar en categoria masculina com femenina.

16-03-2015 00:00

Preparatori pel Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques Mini 2015 que enguany tindrà lloc a San Fernando del 28 de març a l'1 d'abril, aquest Torneig de Seleccions Mini de Granollers va comptar la participació dels combinats masculins i femenins d'Aragó, Comunitat Valenciana, Navarra i Catalunya.

La Selecció Catalana Mini Femenina dirigida pel seleccionador Enric González va superar a Aragó per 107-57 a les semifinals disputades dissabte a la tarda, mentre que diumenge al matí va guanyar a la Comunitat Valenciana (97-47) a la final femenina del torneig.

En categoria masculina, el combinat català entrenat per Josep Maria Planas va tancar acta davant la selecció d'Aragó (61-11), mentre que a la final de diumenge també ho va fer contra la Comunitat Valenciana (57-107).

Durant la jornada de diumenge, el Torneig de Seleccions Mini va rebre la visita del jugador Roger Grimau, que va aprofitar per recolzar i donar consells a les Seleccions Catalanes Mini, així com desitjar un bon campionat als nostres jugadors i jugadores.

Grimau, com a jugador català de referència i valors, és la nova imatge de la Federació Catalana de Basquetbol així com també imatge d'Spalding (RedSport ProClub). Durant la seva visita, el jugador de La Bruixa d'Or Manresa de la mà de RedSport ProClub, proveïdor oficial tèxtil de la Federació, va aprofitar per entregar a cada jugador la seva samarreta quadribarrada personalitzada de Catalunya.