Catalunya campiona, en noies, i sots-campiona, en nois, del Campionat d'Espanya de seleccions Mini

Tweet #CatalunyaBQ // Les Seleccions Catalanes Mini han participat, del 12 al 16 d'abril, en el Campionat d'Espanya de seleccions Mini que té lloc a San Fernando (Cadis). En categoria femenina, el conjunt català s'ha proclamat campió en vèncer a la final a les amfitriones d'Andalusia, mentre que el masculí ha estat sots-campió en caure a la final contra Madrid.

16-04-2014 00:00

La Selecció Catalana Mini Femenina entrenada pel seleccionador Enric González, juntament amb Santa Carrasco i Olga Vázquez, s'ha fet amb la medalla d'or en el Campionat d'Espanya de seleccions Mini en vèncer a la final disputada aquest dimecres 16 d'abril a Andalusia per 66-58. La final, segons González, ha estat molt dura, intensa i amb molta lluita. "Hem hagut de lluitar per cada pilota, cada segon al llarg del partit i cada metre de pista. El grup ha estat pel seu treball dintre i fora de la pista mereixedor de portar l'or a Catalunya".

El combinat masculí, per la seva banda, entrenat per Josep Maria Planas juntament amb Gorka Bertran i Jordi Teixidó, no ha pogut superar a la final a Madrid (62-74) i s'ha proclamat sots-campió. L'equip català, després d'un bon inici de partit, s'ha vist superat en el tercer període per una gran selecció madrilenya arribant al descans amb un 28-43. Els catalans han intentat reaccionar tot i arribar a perdre per 21 punts, donant la cara en tot moment, i aconseguint retallar distàncies fins als 10 punts. L'equip ha seguit defensant al màxim fins l'últim segon.

Dimecres 16 d'abril
FINALS
10:00h CATALUNYA 66 - Andalusia 58 (Mini Femení)
12:00h CATALUNYA 62 - Madrid 74 (Mini Masculí)

Fotos: Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)