Tercera fase d'implementació de l'Acta Digital en el Bàsquet Català

L'Acta Digital es posa en marxa en noves categories femenines i masculines de diferents Campionats de Catalunya.

17-10-2019 19:00

Després de les darreres proves, en aquest inici de temporada arriba la tercera fase d'implementació de l'Acta Digital amb la posada en marxa d'aquesta eina a noves categories del Bàsquet Català. Durant les properes temporades s'estudiarà la seva aplicació a la resta de campionats, així com la incorporació de millores i d'altres funcionalitats.

En l'actualitat, les categories Preferents (Cadet i Júnior) i Copa Catalunya així com les diferents Lligues Nacionals Catalanes ja compten amb l'Acta Digital, però aquesta temporada 2019-20 s'aplicarà també als Campionats de Catalunya de 1a, 2a i 3a Categoria femenina i masculina; així com també als Campionats de Catalunya Sots21 Preferent masculí, i Interterritorial i de 1r Any femení i masculí (Júnior, Cadet i Infantil).

MASCULINS

EDAT

FEMENINS

 Copa Catalunya  Sènior  Copa Catalunya 
 1a Categoria   Sènior  1a Categoria 
 2a Categoria   Sènior  2a Categoria 
 3a Categoria   Sènior  3a Categoria 
 Preferent  Sots21
 Preferent  Júnior/Cadet/Infantil  Preferent
 Interterritorial   Júnior/Cadet/Infantil  Interterritorial
 1r Any  Júnior/Cadet/Infantil  1r Any

Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb l'ACB van unir esforços fa dues temporades per treure a la llum un projecte únic com l'ACTA DIGITAL. Aquesta eina, fruit del desenvolupament i treball conjunt dels departaments tecnològics de totes dues institucions, permet la recopilació de dades d'un partit de bàsquet a l'instant i de forma oficial convertint-la en més pràctica i senzilla pels auxiliars de taula. L'acord entre les dues entitats també permet el seu ús en les diferents competicions catalanes i les dades ajudaran a conèixer encara més el nostre esport, així com estudiar l'evolució de cada categoria i competició del Bàsquet Català.

| FCBQ |