#BQSalut / Asma i Bàsquet

Resposta de recolzament a qui està patint i pot necessitar ajuda, amb l'objectiu de conèixer les actuacions per afrontar una situació de crisi.

02-02-2023 14:00

Des de BQSalut, l'Àrea de Salut de la de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) encapçalada per la Dra. Silvia Treviño, facilitem informació i consells relacionats amb l'ASMA, una malaltia crònica respiratòria que acostuma a aparèixer durant la infància i que afecta a un 10% de joves i adolescents. En aquestes etapes, gran part del seu temps transcorre a l'escola i també en activitats esportives. Aquestes indicacions i pautes són una resposta de recolzament a una persona que està patint i pot necessitar ajuda, amb l'objectiu de prevenir, anticipar i conèixer les actuacions per afrontar una situació de crisi durant la pràctica d'exercici en general, i del bàsquet en particular.

- INDICACIONS I PAUTES ASMA I BÀSQUET


BQSalut
 és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que té l'objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats. Aquesta àrea compta amb la col·laboració de la metge especialista en medicina de l'esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d'aquesta també es dóna suport a l'organització de xerrades, jornades i webinars formatius; es publiquen manuals i articles sobre pautes i consells alimentaris dels nostres esportistes, o es porten a terme altres projectes com el Programa de Detecció i Prevenció de Lesions (DPL).

| FCBQ | BQSalut |