Noves Fases Finals per aquest cap de setmana

Del 28 al 30 de maig es disputen noves Fases Finals de les competicions que donen accés als Campionats d'Espanya Cadet i Infantil, així com la Final a 8 de la Copa Catalunya Femenina.

26-05-2021 08:00

Final a 8 Copa Catalunya Femenina

El Pavelló Castell d'en Planes de Vic acull, aquests 28, 29 i 30 de maig, i amb la col·laboració del Femení Osona i l'Ajuntament de Vic, la fase final de la Copa Catalunya Femenina que comptarà amb la presència de l'EKKE CB LLEIDA, l'ANYTIME FITNESS IGUALADA - CB IGUALADA, el PROMOVIATGES CBF CERDANYOLA A, el CAMPING BIANYA ROSER A, l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ B, el CEJ L'HOSPITALET A, el CLUB NATACIÓ TERRASSA A i el DRAFT GRAMENET. La competició arrencarà divendres 28 amb la disputa dels quarts de final a les 18:30h i a les 20:15h. Les semifinals de dissabte 29 (16h i 18h), com la final de diumenge 30 (18h), es podran veure en directe a través de La Xarxa, a les televisions locals i en streaming per la plataforma XALA!.

A més a més, a banda de la competició, des de la Comissió del Bàsquet Femení de l'FCBQ s'estan organitzant tot un seguit d'activitats paral·leles, emmarcades dins de la campanya #DemanaCanvi del projecte del Bàsquet Femení juntament amb el CB Femení Osona i l'Ajuntament de Vic (+ info).

Final a 8 Cadet Femení Preferent

En el marc de la Capitalitat del Bàsquet Femení 2020-21 de Malgrat de Mar, la ciutat del Maresme serà l'escenari d'una Final a Vuit del Campionat de Catalunya Cadet Femení Preferent en la que participaran el BARÇA CBS A, CLUB NATACIÓ SABADELL A, SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ A, UE MATARÓ-FEMENÍ MARESME-CAF, CEJ L'HOSPITALET A, BASKET ALMEDA, GEIEG UNIGIRONA A i JOVENTUT BADALONA FEMENÍ.

Aquesta Fase Final s'iniciarà divendres 28 a Malgrat de Mar i Santa Susanna amb els partits de quarts de final a les 18h i a les 20h. Els guanyadors s'enfrontaran dissabte 29 al migdia a les semifinals (11h i 13h) de Malgrat, mentre que diumenge 30 al migdia a Malgrat es disputarà el partit pel 3r i 4t lloc (11h) i la gran Final -en streaming pel Canal YouTube de l'FCBQ a les 13h- (+ info).

Final a 8 Cadet Masculí Preferent

Els mateixos dies també es disputarà la Final a Vuit del Campionat de Catalunya Cadet Masculí Preferent amb la participació de BARÇA A, CB CORNELLÀ A, CB TARRAGONA, MUNDOCLIMA CB L'HOSPITALET A, CATALANA OCCIDENT MANRESA A, MATARÓ PARC MARESME 2005, CLUB JOVENTUT BADALONA A i UE MATARÓ-GERMANS HOMS-CAM.

Divendres 28 a les 18:30h es donarà el tret de sortida a la Fase Final amb els partits de quarts de final a Montblanc i Valls; i els guanyadors accediran a disputar les semifinals de dissabte 29 (17:30h i 19:30h) a Montblanc. Diumenge 30 a Montblanc serà el torn del partit pel 3r i 4t lloc (17:30h) i la gran Final -en streaming pel Canal YouTube de l'FCBQ a les 19:30h- (+ info).

Final a 8 Infantil Masculí Preferent

BARÇA A, CLUB JOVENTUT BADALONA A, CB TARRAGONA, CB L'HOSPITALET A, BASKET ALMEDA, COALCI-CB SANT JOSEP A, SESE A i CATALANA OCCIDENT MANRESA A seran els protagonistes, del 28 al 30 de maig, de la Fase Final del Campionat de Catalunya Infantil Masculí Preferent.

La Fase Final Infantil es posarà en marxa divendres 28 amb els partits de quarts de final a les 18:30h i a les 20:30h a Cunit i Coma-ruga. Els guanyadors jugaran les semifinals de dissabte 29 a la tarda (17h i 19h) a Cunit, mentre que diumenge 30 al migdia es disputarà a Cunit el partit pel 3r i 4t lloc (11h) i la gran Final -en streaming pel Canal YouTube de l'FCBQ a les 13h- (+ info).

Notícies Relacionades