El Barça es proclama Campió Infantil Masculí Preferent a Cunit

La Final a Vuit del Campionat de Catalunya Infantil Masculí Preferent s'ha disputat aquest cap de setmana 28, 29 i 30 de maig a Cunit.

30-05-2021 14:00

BARÇA ACLUB JOVENTUT BADALONA A, CB TARRAGONACB L'HOSPITALET ABASKET ALMEDACOALCI - CB SANT JOSEP ASESE A i CATALANA OCCIDENT MANRESA A han estat els protagonistes, aquests 28, 29 i 30 de maig, de la Final a Vuit del Campionat de Catalunya Infantil Masculí Preferent a Cunit, organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb l'Ajuntament de Cunit i l'AB Cunit.

El BARÇA A s'ha proclamat nou campió de Catalunya Infantil Masculí Preferent després de vèncer al CLUB JOVENTUT BADALONA A a la gran Final de Cunit per 77-50. Per la seva banda, el duel pel 3r i 4t lloc, que obria la sessió definitiva del diumenge 30 de maig, se l'ha emportat el conjunt hospitalenc tombant per un ajustat 71-76 al bloc parroquial.

Divendres 28 de maig va començar la tongada inicial dels 1/4 de final amb la victòria del COALCI - CB SANT JOSEP A davant el SESE A (84-59). Els següents bitllets per a semifinals van ser pel CB L'HOSPITALET, després de derrotar al CB TARRAGONA A per un 49-80, i pel CLUB JOVENTUT BADALONA A en superar de forma clara al BASKET ALMEDA (90-44). El darrer passaport el va signar el BARÇA A amb la suspensió del seu xoc contra el CATALANA OCCIDENT MANRESA.

A les semifinals, disputades dissabte 29 de maig, el BARÇA A va certificar el seu accés a la final després de guanyar àmpliament al COALCI - CB SANT JOSEP A per un 96-23. L'altra semifinal va enfrontar a CLUB JOVENTUT BADALONA A i CB L'HOSPITALET, amb triomf final del conjunt verd-i-negre per un 72-49.

El BARÇA A, el CLUB JOVENTUT BADALONA A i el CB L'HOSPITALET A accedeixen a l'estatal de clubs Infantil que es disputarà a Betanzos del 12 al 18 de juny.