El CN Sabadell nou campió de Catalunya Cadet Preferent

Divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 de maig, Malgrat de Mar ha acollit la Final a 8 del Campionat de Catalunya Cadet Femení Preferent 2021.

30-05-2021 15:00

El millor Bàsquet Català Cadet del moment en categoria femenina s'ha pogut veure aquests dies al Pavelló Municipal Germans Margall de Malgrat de Mar, amb motiu de la Final a Vuit del Campionat de Catalunya Cadet Femení Preferent 2020-21, que compta amb BARÇA CBS A, CLUB NATACIÓ SABADELL A, SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ A, UE MATARÓ - FEMENÍ MARESME-CAF, CEJ L'HOSPITALET A, BASKET ALMEDA, GEIEG UNIGIRONA A i JOVENTUT BADALONA FEMENÍ A com a equips participants.

Aquesta fase final ha estat organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), juntament amb l'AECAM (Agrupació Esportiva Clubs Alt Maresme) i l'Ajuntament de Malgrat de Mar, en una de les activitats que s'emmarquen dins dels actes de la Capitalitat del Bàsquet Femení 2020-21, que enguany recau en la localitat maresmenca.

El CLUB NATACIÓ SABADELL A s'ha proclamat nou campió de Catalunya Cadet Femení Preferent després d'abatre la UE MATARÓ - FEMENÍ MARESME-CAF a la Final per 49-38. També en la jornada definitiva, corresponent a diumenge 30 de maig, el BARÇA CBS A s'ha desfet de l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ A al matx pel 3r i 4t lloc per 66-43 i ha aconseguit assegurar la seva plaça als Campionat d'Espanya.

Els 1/4 de final es van encetar el divendres 28 de maig, al Municipal Germans Margall de Malgrat de Mar, amb el duel entre CLUB NATACIÓ SABADELL A i BASKET ALMEDA amb victòria final de les vallesanes per un 54-48. A la vegada, però al Municipal Parc Colomer de Santa Susanna, també es van citar el BARÇA CBS i el CEJ L'HOSPITALET A, amb triomf pel conjunt de Sant Feliu de Llobregat en guanyar per un 89-38. A la segona franja horària, l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ A va superar per un ajustat 54-50 al GEIEG UNIGIRONA A, mentre que la UE MATARÓ - FEMENÍ MARESME-CAF va derrotar el JOVENTUT BADALONA FEMENÍ A per un 77-27.

A les dues semifinals, disputades el dissabte 29, el CLUB NATACIÓ SABADELL A es va imposar al BARÇA CBS per 53-57, mentre que la UE MATARÓ - FEMENÍ MARESME-CAF va assolir la classificació per a la final en tombar l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ A per 57-46.

El CLUB NATACIÓ SABADELL A, la UE MATARÓ - FEMENÍ MARESME-CAF i el BARÇA CBS han obtingut un bitllet per al Campionat d'Espanya de clubs Cadet Femení que enguany es disputarà del 18 al 24 de juny a Lleida.