Jesús Ramíez protagonitza un nou e-Clínic FCBQ

L'entrenador superior substituirà, aquest dilluns 23 de novembre, la xerrada prevista d'Agustí Julbe.

19-11-2020 12:30

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, el proper dilluns 23 de novembre a les 18:30h, un nou e-Clínic FCBQ, un format de formació continuada pensat per adaptar els clínics a la situació actual. El ponent serà Jesús Ramírez, entrenador superior amb experiència a la Lliga Endesa, la Bundesliga, la Lliga d'Hongria i l'Eurocup. El títol de la xerrada serà: "Metodologia d'entrenament del detall defensiu, posicions bàsiques defensives abans de la tàctica". Els entrenadors i les entrenadores interessats s’hauran d’inscriure prèviament. El preu serà de 10 euros i el seguiment es farà a través de la plataforma Zoom. El clínic validarà com a dues hores del programa de pràctiques. L'activitat també serà emesa en directe a través de You Tube.

L'e-Clínic FCBQ programat inicial per a aquest dilluns 23 de novembre, el d'Agustí Julbe, ha quedat ajornat per motius d'agenda de l'entrenador. El segon, que va tenir Álvaro Salinas com a ponent, es va realitzar amb èxit el passat dijous 29 d'octubre. El tercer va comptar amb Lluís Biosca i es va celebrar el passat dimecres 11 de novembre. El quart, que va tenir la participació de Jordi Aliaga, José Antonio Martín Bertrán i Josep Maria Olivares, es va celebrar el passat dilluns 16 de novembre i va girar al voltant d'una temàtica arbitral. 

Durant el confinament el Comitè Tècnic ja va apostar per proposar diferents activitats formatives on-line. Els Clínics de Butxaca van superar les 75.000 visualitzacions gràcies a 25 xerrades que van ser emeses a través d'Instagram LiveLes Tecnicàpsules, per la seva banda, van servir perquè els entrenadors i les entrenadores poguessin validar hores del programa de pràctiques.