Arriben les Tecnicàpsules, un nou format de fomació continuada

El Comitè Tècnic organitza vuit clínics on-line que serviran per validar hores del programa de pràctiques.

17-06-2020 16:00

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà del 25 al 28 de juny Tecnicàpsules, un nou format de formació continuada pensat per adaptar els clínics a la situació de confinament que estem vivint. L’assistència virtual serà gratuïta a través de You Tube. En cas de necessitar certificat per validar hores del programa de pràctiques, els entrenadors i les entrenadores interessats s’hauran d’inscriure prèviament. En aquest cas, el preu serà de 10 euros per cada franja de dos clínics i el seguiment es farà a través de la plataforma Zoom. Cada clínic validarà com a dues hores.

BLOC 1 - 25 i 26 de juny

La proposta formativa començarà dijous 25 de juny (20 hores), quan Anna Farrés parlarà sobre 'El treball de banqueta. Dins i fora de la pista'. El primer bloc el completarà Raquel Padrón, que divendres 26 de juny (20 hores) donarà el seu punt de vist sobre el següent tema: 'Preparación física en deportes colectivos; baloncesto'.

BLOC 2 - 27 de juny

El segon bloc se celebrarà dissabte 27 de juny. Lluís Riera, Àlex Terés i Ivan Torinos participaran (10 hores) en una taula rodona amb el següent títol: 'Tècnics de casa arreu del món'. Després, arribarà el torn de Ramon Jordana (11.45 hores) amb 'L'escola de bàsquet, projecte imprescindible'.

BLOC 3 - 27 de juny

El tercer bloc, que també es farà dissabte 27 de juny, estarà format per una xerrada de Fabián Téllez a les 16.30 hores ('Metodologia; disseny de tasques') i una altra de Lluís Riera a les 18.15 hores ('Com arrencar la temporada. Anàlisi de diferents visions').

BLOC 4 - 28 de juny

El quart bloc d'aquestes Tecnicàpules està programat per a diumenge 28 de juny. Els ponents seran José Ángel Samaniego ('Enseñando el proceso de aprendidaje del juego cerca de canasta', 10 hores) i Ferran Pizcueta ('Escenarios de aprendizaje y tareas para el desarrollo competencial de los jugadores en formación', 11.45 hores).