Álvaro Salinas, segon ponent dels e-Clínic FCBQ

Aquesta activitat formativa on-line del Comitè Tècnic es realitzarà el proper dijous 29 d'octubre.

23-10-2020 09:00

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, el proper dijous 29 d’octubre, un nou e-Clínic FCBQ: l'innovador format de formació continuada pensat per adaptar els clínics a la situació actual. El ponent serà Álvaro Salinas, entrenador ajudant de la selecció catalana mini masculina i director tècnic del CB Grup Barna, que parlarà sobre 'Treball tècnic i presa de decisions en categoria Mini i Pre-Mini'. Aquest e-Clínic està organitzat amb la col·laboració de La Salle Tarragona i la Representació Territorial de Tarragona. Els entrenadors i les entrenadores interessats s’hauran d’inscriure prèviament. El preu serà de 10 euros i el seguiment es farà a través de la plataforma Zoom. El clínic validarà com a dues hores del programa de pràctiques.

El primer e-Clínic FCBQ programat és el d'Agustí Julbe. L'entrenador, que comptarà amb les jugadores del Segle XXI per fer les demostracions, parlarà aquest dilluns 26 d'octubre sobre la següent temàtica: 'Joc amb 5 oberts. Com es juga a l'NBA'. Les inscripcions continuen obertes.

Durant el confinament el Comitè Tècnic ja va apostar per proposar diferents activitats formatives on-line. Els Clínics de Butxaca van superar les 75.000 visualitzacions gràcies a 25 xerrades que van ser emeses a través d'Intagram Live. Les Tecnicàpsules, per la seva banda, van servir perquè els entrenadors i les entrenadores poguessin validar hores del programa de pràctiques.