Temàtica arbitral per al nou e-Clínic FCBQ

Jordi Aliaga, José Antonio Martín Bertrán i Josep Maria Olivares seran els ponents

16-11-2020 10:00

El Comitè Tècnic i el Comitè-Escola d'Àrbitres de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzaran el proper dilluns 16 de novembre a les 19 hores un nou e-Clínic FCBQ, un format de formació continuada pensat per adaptar els clínics a la situació actual. Els ponents seran Jordi Aliaga, José Antonio Martín Bertrán i Josep Maria Olivares. El títol de la xerrada, que comptarà amb la participació de Pedro Martínez, Eric Surís, Eli Novell, Joaquín Prado i Olga Vázquez, serà: "Canvis en el reglament. Quins aspectes de l'arbitratge em preocupen ara mateix (de minibàsquet a ACB)". Els entrenadors i les entrenadores interessats s’hauran d’inscriure prèviament. El preu serà de 10 euros i el seguiment es farà a través de la plataforma Zoom. El clínic validarà com a dues hores del programa de pràctiques.

El primer e-Clínic FCBQ programat, el d'Agustí Julbe, es va traslladar al proper dilluns 23 de novembre perquè una de les jugadores que havia de participar en la demostració va donar positiu. El segon, que va tenir Álvaro Salinas com a ponent, es va realitzar amb èxit el passat dijous 29 d'octubre. El tercer va comptar amb Lluís Biosca i es va celebrar el passat dimecres 11 de novembre.

Durant el confinament el Comitè Tècnic ja va apostar per proposar diferents activitats formatives on-line. Els Clínics de Butxaca van superar les 75.000 visualitzacions gràcies a 25 xerrades que van ser emeses a través d'Instagram LiveLes Tecnicàpsules, per la seva banda, van servir perquè els entrenadors i les entrenadores poguessin validar hores del programa de pràctiques.