Els e-Clínic FCBQ no s'aturen amb Lluís Biosca

Aquesta activitat formativa on-line del Comitè Tècnic es realitzarà el proper dimecres 11 de novembre.

03-11-2020 11:53

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà el proper dimecres 11 de novembre a les 19 hores un nou e-Clínic FCBQ, un format de formació continuada pensat per adaptar els clínics a la situació actual. El ponent serà Lluís Biosca, seleccionador del combinat cadet femení, el títol de la xerrada: "Eines per a la gestió d'equips". Els entrenadors i les entrenadores interessats s’hauran d’inscriure prèviament. El preu serà de 10 euros i el seguiment es farà a través de la plataforma Zoom. El clínic validarà com a dues hores del programa de pràctiques.

El primer e-Clínic FCBQ programat, el d'Agustí Julbe, es va traslladar al proper dilluns 23 de novembre perquè una de les jugadores que havia de participar en la demostració va donar positiu. El segon, que va tenir Álvaro Salinas com a ponent, es va realitzar amb èxit el passat dijous 29 d'octubre.

Durant el confinament el Comitè Tècnic ja va apostar per proposar diferents activitats formatives on-line. Els Clínics de Butxaca van superar les 75.000 visualitzacions gràcies a 25 xerrades que van ser emeses a través d'Intagram Live. Les Tecnicàpsules, per la seva banda, van servir perquè els entrenadors i les entrenadores poguessin validar hores del programa de pràctiques.