16è programa de Bàsquet Català per Esport3

El CB Roser o l'aplicació del programa de Detecció i Prevenció de Lesions de BQSalut en els jugadors i jugadores de les seleccions, protagonistes del 16è programa.

28-11-2019 10:00

Aquest dimecres 27 de novembre es va emetre, a Esport3, el 16è programa encapsulat de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la productora Replay Serveis Audiovisuals.

En aquest nou programa, un dels protagonistes és el CB Roser, club emblemàtic vinculat al barri del Fort Pienc amb el president Xavier Viñes i el coordinador Josep Maria Puyal al capdavant. L'entitat barcelonina, amb 31 equips i més de 400 federats, segueix creixent i es veu obligada a desenvolupar la seva activitat a sis instal·lacions esportives diferents de la ciutat, una d'elles la de sota el pont del carrer de la Marina. Jugadors de tota la vida de l'entitat com Sergi GalceranMeritxell Gabarró o la també entrenadora Marina Resina participen en aquest interessant reportatge.

Així mateix, el 16è programa també es centra en el programa DPL de BQSalut, l'àrea de salut de la Federació Catalana de Basquetbol. Els fisios Jordi Padrós o Cristina Adillón de les Seleccions Catalanes Cadets i Infantil respectivament, ens mostren com s'aplica aquest programa de Detecció i Prevenció de Lesions (DPL) en els diferents jugadors i jugadores de les seleccions catalanes de formació. També apareixen i expliquen la importància d'aquest programa el nou sotsdirector de seleccions de l'FCBQ, Salva Maldonado, així com també el seleccionador català cadet femení, Lluís Biosca.

'Bàsquet Català' és un programa propi de l'FCBQ en el que es mostren projectes, programes, esdeveniments i activitats del Bàsquet Català però, i sobretot, amb protagonisme dels nostres clubs i els seus jugadors, entrenadors, directius, aficionats. Cada programa encapsulat de 'Bàsquet Català' produït per la Federació Catalana de Basquetbol amb la productora Replay Serveis Audiovisuals per a Esport3 està composat per diferents reportatges i té l'objectiu de donar més visibilitat al nostre esport amb continguts cronològics però també atemporals.

Una vegada emesos, tots els programes també es poden recuperar al web d'Esport3 així com també al portal del programa 'Bàsquet Català'.