Recta final del Circuit 3x3 FCBQ aquest juliol amb les tres darreres proves

Mataró (6), Tarragona (13) i Torelló (20), últimes seus del Circuit 3x3 FCBQ durant el mes de juliol, abans de la Gran Final de Barcelona del 27 de juliol.

16-07-2019 20:00

Després d'un intens mes de juny amb 4 proves oficials del Circuit 3x3 FCBQ a Badalona (diumenge 2), El Masnou (dissabte 8), Igualada (dissabte 15) i Sabadell (dissabte 29); la segona edició del Circuit organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) arribarà a la seva fi aquest mes de juliol amb la disputa de les tres últimes proves, que precedeixen l'arribada de la Gran Final que tindrà lloc dissabte 27 de juliol a Barcelona.

La primera de les seus que acollirà el Circuit 3x3 durant aquest proper mes de juliol serà la ciutat de Mataró el proper dissabte 6 de juliol i juntament amb l'AE Boet Mataró. Tot seguit serà el torn de Tarragona de la mà de l'ADT Torreforta el dissabte 13 de juliol i la darrera seu serà Torelló, dissabte 20 de juliol, amb el CB Torelló. Aquesta 2a edició viurà, dissabte 27 de juliol, la disputa de la Gran Final a Barcelona i cloenda d'aquest Circuit 3x3 FCBQ 2018-19.

- Mataró (dissabte 6 de juliol)
- Tarragona (dissabte 13 de juliol)
- Torelló (dissabte 20 de juliol)


Les inscripcions per totes les seus d'aquest mes de juliol ja estan obertes exceptuant la final, en què només hi podran accedir els equips campions en les proves anteriors. 

La 2a edició del Circuit 3x3 FCBQ incorpora com a novetat d'enguany la possibilitat d'inscriure's a diferents seus gràcies a un Bonus 3x3 amb preus especials per equips fidels, des de categoria Mini fins a Júnior (més informació clickant aquí).

El Circuit 3x3 FCBQ és un projecte, obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat la darrera temporada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que va arrencar amb l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.

Tota la informació del Circuit a 3x3.basquetcatala.cat