Badalona acull la 7a prova oficial del Circuit 3x3 FCBQ

El Pavelló i plaça de La Plana van ser l'escenari d'aquesta nova parada del Circuit 3x3 de la Federació Catalana de Basquetbol.

03-06-2019 10:00

El Pavelló de La Plana i la plaça de La Plana de Badalona van acollir, aquest diumenge 2 de juny, la primera de les quatre proves oficials del Circuit 3x3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) que es jugaran durant el mes de juny. El torneig, organitzat pel Círcol Catòlic de Badalona i l'FCBQ, va ser la 7a prova d'un Circuit que, en les properes setmanes, visitarà El Masnou, Igualada i Sabadell.

Per les pistes habilitades a l'interior del Pavelló de la Plana i les exteriors ubicades a la plaça de La Plana hi van passar un total de 107 equips i 450 jugadors distribuïts en les categories mini, infantil, cadet, júnior i sènior. En el cas de les dues darreres, les competicions eren puntuables tant pel Circuit 3x3 FCBQ com pel 3x3 FIBA en les categories júnior i sènior.

La 7a prova oficial del Circuit va comptar amb la presència de Pere Pons, diputat adjunt d'Esports de la Diputació de Barcelona; Josep Santiuste, president del Círcol Catòlic de Badalona; així com també del President de l'FCBQ, Joan Fa; juntament amb el directiu de l'àrea de Promoció de l'FCBQ, Josep Maria Rofes.

El Circuit 3x3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat la darrera temporada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que va arrencar amb l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. La propera parada d'aquest Circuit serà dissabte 8 de juny a El Masnou.

CLASSIFICACIÓ FINAL
3x3 Badalona


Sènior Masculí
1r - No Limits Minsk
2n - Tripl3shot

Sènior Femení
1r - Compro Vocal
2n - Andorra 2019

Júnior Masculí
1r - Iselder
2n - Pelotudos

Júnior Femení
1r - Venim D’empalme
2n - Las Morenitas

Cadet Masculí
1r - Team Pachecos
2n - Gambites

Cadet Femení
1r - The Thunders
2n - Arduino

Infantil Masculí
1r - All Star Kings
2n - NB Bàsquet

Infantil Femení
1r - IF1 Torelló Academy
2n - And One Junior

Mini Masculí
1r - Invictus 07
2n - Los Rubius

Mini Femení
1r - MF1 Torelló
2n - Basquetmania

Tota la informació del Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat