Darreres places per inscriure's a la 5a Jornada de Salut i Bàsquet

Dissabte 8 de juny, la Clínica Corachan acollirà una nova jornada organitzada per BQSalut, l'Àrea de Salut de la Federació Catalana de Basquetbol.

03-06-2019 12:00

L'Auditori de la Clínica Corachan de Barcelona serà l'escenari, el proper dissabte 8 de juny, de la 5a Jornada de Salut i Bàsquet amb diverses ponències durant tot el dia a càrrec de professionals i especialistes de diverses àrees de la salut.

- PROGRAMA 5a Jornada Salut i Bàsquet


La jornada arrencarà amb els doctors Joan PijoanMaria Mercedes Reverte Joan Minguell de la Unitat Genoll Lenox de la Clínica Corachan amb l'estudi d'investigació sobre el Lligament Creuat Anterior i seguirà amb una xerrada sobre 'Medicina regenerativa' a càrrec de la Dra. Inma Vives.

Tot seguit serà el torn de la 'Prevenció de lesions a l'alt rendiment' amb la preparadora física del Segle XXI, Azahara Fort, i la posterior taula rodona 'Salut o resultat?' moderada per la coordinadora de BQ Salut, Dra. Silvia Treviño; i la fisioterapeuta i col·laboradora de BQ Salut, Cris Adillón; amb les intervencions del Dr. Xevi Coll de la UE Mataró i la fisioterapeuta Carla Bruguera del CB Vilanova.

Després de la pausa de mig matí, la nutricionista Ariadna Magriñá del Femení Sant Adrià tractarà la 'Prevenció de lesions lligamentoses des de l'alimentació'; i la jornada del matí clourà amb les ponències dels doctors Joan Pijoan i Carles Ortiz sobre les fases de readaptació de la lesió dels creuats després de la intervenció quirúrgica, i la posterior taula rodona amb Cris Hurtado, Bartomeu Martínez, Mar Rovira, Montse Gallegos i Pep Casadevall; moderada pel fisioterapeuta Marc Arnau i el preparador físic Javier Espasa.

A la tarda serà el moment d'aquests quatre tallers que tindran lloc de manera paral·lela: l'ús del D.E.A. a càrrec de Cardiosos; l'aproximació terapèutica a la inestabilitat gleno-humeral amb el fisioterapeuta Jordi Padrós; l'embenat funcional i la readaptació del turmell amb el fisioterapeuta Pol Amigó; i l'estabilitat lumbo-pèlvica i el treball multidisciplinar al club amb el preparador físic Bartomeu Martínez i la Dra. Silvia Treviño respectivament.

- INSCRIPCIONS 5a Jornada Salut i Bàsquet


BQSalut és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que té l’objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats. Aquesta àrea compta amb la col·laboració externa de la metge especialista en medicina de l'esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d'aquesta es dóna suport a l'organització de xerrades i jornades.

| BQSalut | FCBQ |