Rodi Motor Services, patrocinador principal de la Lliga Catalana Femenina

Rodi Motor Services, nou patrocinador de la Lliga Catalana Femenina, fruit del recent acord de col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol.

01-10-2018 09:00

La 30a Lliga Catalana Femenina comptarà, aquesta temporada 2018-19, amb l'empresa Rodi Motor Services com a patrocinador principal, després de l'acord de col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). Aquesta 30a edició comptarà amb una prèvia entre CADÍ LA SEU i SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ prevista per dimecres 3 d'octubre a les 19:30h a Santa Coloma de Queralt (Tarragona) i emesa en directe per Esport3. El guanyador del matx accedirà a la Final davant l'SPAR CITYLIFT GIRONA, vigent campió, en un partit que es disputarà diumenge 7 d'octubre a les 19:30h i que s'emetrà en directe per Esport3 des del Pavelló Municipal Girona Fontajau.

La seu de Rodi Motor Services a Lleida va ser l'escenari, aquest dimecres 5 de setembre, de la signatura d'aquest acord en un acte que va comptar amb la presència del Sr. Txomin Castilla, adjunt a direcció i responsable del departament de lleuger de Rodi Motor Services; i del Sr. Joan Fa, president de a Federació Catalana de Basquetbol.

Rodi Motor Services és una empresa del sector de l'automoció, líder a Catalunya i Aragó. Rodi ofereix un concepte integral de servei, amb centres especialitzats en mecànica per a turismes, camions i motos, i solucions integrals en neumàtics per a tot tipus de vehicles.

Rodi Motor Services serà protagonista del sorteig SuperFan de la Lliga Catalana Femenina Rodi Motor Services, impulsat per l'FCBQ, en què el guanyador rebrà una entrada doble per la Final per poder veure el partit des d'un lloc privilegiat, a peu de pista. Així mateix, el guanyador també gaudirà d'obsequis exclusius, càtering a la mitja part i podrà fotografiar-se amb la MVP de la Final.