Equips catalans a la darrera jornada de les Lligues FEB (22-24 de gener)

24-01-2016 00:00

19a jornada de la lliga LEB Or amb derrota de l’ACTEL FORÇA LLEIDA davant l'AMICS CASTELLÓ a domicili per 20 punts de diferència (85-65). Pel que fa al duel català de la jornada, la victòria va ser pel FC BARCELONA LASSA després de superar al CB PRAT JOVENTUT (79-94) amb un gran Marc García que va liderar el conjunt blaugrana amb 22 punts.

Pel que fa la Lliga Femenina, ple de victòries catalanes en aquesta jornada. L'SPAR CITYLIFT GIRONA encadena dos partits consecutius guanyant, aquest cop ha sigut a casa davant el QUESOS EL PASTOR DE LA POLVOROSA per una diferència de només tres punts (68-65). D'altra banda, victòria del CADÍ LA SEU a domicili que es refà així de la derrota de la jornada anterior. A la LF2, en canvi, el LIMA-HORTA BARCELONA s’imposa al GRUPO EM LEGANES en un partit molt ajustat (56-52), tot i que no li serveix per abandonar la darrera posició de la classificació. El partit més destacat de la jornada l’han protagonitzat l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ i l’OLIMPICO 64 COLEGIO SANTA GEMA en guanyar l’equip català per 62-37. Les liles han fet una gran segona part que els ha permès capgirar el marcador amb el que anaven al descans (23-24), gràcies a uns parcials de 19-5 i de 20-8 en el tercer i darrer quart respectivament. El SEGLE XXI, per la seva banda, va caure en la seva visita a Múrcia.

I a la lliga EBA, RECAMBIOS GAUDÍ C.B. MOLLET comparteix el liderat del grup C-A amb el Quart tot i haver perdut aquest jornada; mentre que TORRONS VICENS - C.B. L´HOSPITALET ho fa al grup C-B sent invicte al llarg de les 15 jornades disputades.