Equips catalans a la darrera jornada de les Lligues FEB (16 de desembre)

17-12-2015 00:00

Jornada intersetmanal a la lliga LEB Or i única victòria catalana de la mà del CB PRAT JOVENTUT que es va imposar per un 101-88 als AMICS CASTELLÓ en partit disputat al Joan Busquets de El Prat de Llobregat.

Aquesta és la segona victòria de la temporada dels potablava. El català Xavier Forcada va ser l'estrella del partit ja que en 23 minuts que va estar a pista va fer 24 punts, finalitzant el partit amb un 33 de valoració. Els del Prat van capgirar el marcador del primer quart (23-27) en el tercer període on van ser molt superiors als de Castelló (30-13), finalitzant amb un 101 de valoració com a conjunt.

Per part blaugrana, quarta derrota consecutiva, i en aquesta ocasió a casa. Els d'Alfred Julbe no van poder superar al LEYMA BASQUET CORUÑA (76-88). El conjunt barceloní ja pensa en el proper partit d'aquest diumenge a Lugo contra l'equip que té per davant a la classificació, el CAFES CANDELAS BREOGAN, i amb el qual està empatat a victòries i derrotes.

L'ACTEL FORÇA LLEIDA també es va veure superat a casa, però en aquesta ocasió contra el QUESOS CERRATO PALENCIA per un 66-77 i suma la 9a derrota de la temporada. Al llarg de tot el partit les diferències eren mínimes, però el tercer quart (8-18) va ser el detonant per no poder capgirar el marcador a l'últim període.