Aquest cap de setmana es disputa la 3a jornada de la Regal - XXXII Lliga Nacional Catalana EBA

Tweet #LligaCatEBA // Els quatre partits d'aquesta 3a jornada de la Regal - XXXII Lliga Nacional Catalana EBA es disputaran aquest dissabte 12 i diumenge 13 d'octubre a diferents localitats catalanes com Tarragona, Lleida, L'Hospitalet o Sabadell.

11-10-2013 00:00

El primer partit d'aquesta jornada enfrontarà a dos equips que, invictes fins al moment, aspiren a finalitzar la fase prèvia a les primeres posicions que donen accés a disputar la final a quatre com són el CB Tarragona i el Sabadell Sant Nicolau. El matx es disputarà al Serrallo a partir de les 18:30h.

El segon partit tindrà lloc a les 20h al Barris Nord de Lleida i enfrontarà també a dos equips del grup 1, en aquest cas al Flor de Vimbodi-CB Pardinyes i al CB Quart-Piscines Sant Feliu, tots dos equips recents ascendits des de la Copa Catalunya. El Quart, amb una victòria davant el Santfeliuenc a la primera jornada, i després de perdre per la mínima contra el CBT, intentarà mantenir-se al capdavant d'aquest grup. El Pardinyes, per la seva banda, disputarà el seu segon partit després de la derrota a la primera jornada contra el conjunt tarragoní.

Sabadell Bàsquet i CB Cornellà, del grup 2, s'enfrontaran a partir de les 20:15h al Sol i Padrís de Sabadell. Els locals busquen estrenar-se a la competició, mentre que el Cornellà intentarà sumar la seva segona victòria per no despenjar-se de les primeres dues posicions.

El darrer partit de la jornada es jugarà al Fum d'Estampa de L'Hospitalet i tindrà com a protagonistes a l'Aracena AEC Collblanc-Torrassa i al CB L'Hospitalet. Els locals, que lideren el grup, buscaran fer-se amb la tercera victòria consecutiva i seguir invictes en aquesta fase prèvia i posant rumb a la final a quatre. Davant però, tindrà un Hospitalet que donarà guerra després de perdre a la pròrroga contra el Montgat a la darrera jornada.

- Grup 1
12.10.13 / 18:30h / CB Tarragona 80 - Sabadell Sant Nicolau 55
12.10.13 / 20:00h / Flor de Vimbodi-CB Pardinyes 65 - CB Quart-Piscines Sant Feliu 81

- Grup 2
13.10.13 / 12:30h / Aracena AEC Collblanc-Torrassa 73 - CB L'Hospitalet 67
12.10.13 / 20:15h / Sabadell Bàsquet 89 - CB Cornellà 83

L'edició d'enguany de la Regal - Lliga Catalana EBA 2013 ha canviat de format amb una lligueta prèvia de tots contra tots en dos grups de 5 equips. Aquesta fase es disputa del 28 de setembre al 27 d'octubre. Els dos primers classificats de cada grup accediran a la Final a Quatre que tindrà lloc el cap de setmana de l'1 al 3 de novembre en una seu encara per determinar.