El CB Prat Joventut a la final de la Regal - XIV Lliga Nacional Catalana LEB en vèncer al Força Lleida a la semifinal de tornada per 27 punts

Tweet #LligaCatLEB // El CB Prat Joventut s'ha classificat per a la final de la Regal - XIV Lliga Nacional Catalana LEB després de superar per 87-60 al Força Lleida en la semifinal de tornada i capgirar l'eliminatòria.

22-09-2013 00:00

Després de perdre per 11 punts en el partit d'anada d'aquesta semifinal, el CB Prat Joventut dirigit per Carles Duran ha començat de la millor manera possible la tornada, aconseguint capgirar l'eliminatòria en els primers minuts de partit amb un +12. El Força Lleida de Joaquin Prado però, ha reaccionat i amb un parcial de 0-9 ha aconseguit retallar distàncies i finalitzar el primer període amb un 19-16 favorable al Prat. En el segon quart, el conjunt lleidatà ha continuat imposant el seu joc aconseguit capgirar el marcador, però arribant al descans amb empat a 38 en l'electrònic.

A la represa, s'ha repetit el mateix guió que en el primer quart i el Prat ha tornat a marxar en el marcador fins capgirar l'eliminatòria, però en aquesta ocasió els locals han pogut mantenir la diferència finalitzant el període amb un 60-48 favorable. En el darrer període, el Prat ha seguit amb aquesta bona dinàmica ampliant cada vegada més la diferència fins als 27 punts finals (87-60). Amb aquest resultat, el CB Prat Joventut capgirar l'eliminatòria i es classifica per a la final del proper dijous 26 de setembre a les 21h al Pavelló Barris Nord de Lleida.

El millor jugador del partit per part del Prat Joventut ha estat Zoran Nikolic amb 14 punts i 4 rebots, seguit de Joonas Caven (12 punts i 3 rebots), i Alex Ros (11 punts i 4 rebots). Per part del Força Lleida, els millors han estat Terrel R. Vinson (10 punts i 10 rebots) i Alex Llorca (14 punts i 8 rebots).

A l'anada de l'altra semifinal disputada dimarts passat, el BC River Andorra es va avançar en l'eliminatòria després de superar al FC Barcelona 'B' per 66-78. El partit de tornada es jugarà dimarts 24 a les 21h a Andorra.

18:15h CB Prat Joventut 87 - Força Lleida 60

El vigent campió és el Força Lleida després de superar a la final de l'any passat al filial blaugrana per un 72-65.