Nova Trobada d'Escoles de Bàsquet de la Delegació de la Catalunya Central a Sant Fruitós de Bages

Les instal·lacions del Centre Escolar Paidos van acollir la darrera Trobada d'Escoles de Bàsquet de la Delegació de la Catalunya Central organitzada fins ara.

02-04-2024 18:53

Organitzada per l'Associació Esportiva Escolar Paidos i la col·laboració de la Delegació de la Catalunya Central de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Sant Fruitós de Bages va acollir una nova Trobada d'Escoles de Bàsquet el dissabte 23 de març.

Hi van participar un total de 21 equips, provinents de 12 clubs diferents, que van gaudir d'una matinal plena de bàsquet.

Paral·lelament, durant el matí es va dur a terme una formació de monitors i monitores d'Escoles de Bàsquet amb l'objectiu de fer créixer les Escoles de Bàsquet de la Catalunya Central.

Agrair la participació de les persones assistents a aquesta formació (20 participants) i, també, donar les gràcies als clubs assistents a la Trobada: CB Igualada, Associació La Salle Manresa, CB Artés, Bàsquet Manresa 2015, Manresa Club Bàsquet Femení, CB Puig-reig, CB Campdevànol, Club Atlètic Esportiu Sallent, CB Solsona, Societat Atlètica Súria, CB Castellet, i els organitzadors, l'Associació Esportiva Escolar Paidos.